Blog

Site tractari Eco Tractari
Clientii Nostri

Eleganța și Profesionalism în Transportul Auto

La Eco Tractari, ne-am asumat misiunea de a schimba paradigma serviciilor de tractare auto. Suntem o companie dedicată furnizării unor soluții de transport auto profesionale, rapide și elegante, cu o atenție deosebită la aspectele ecologice.

Citeste mai mult »
Poza site First CB Staff
Clientii Nostri

First CB Staff

First CB Staff este o firmă de resurse umane dedicată furnizării de soluții personalizate și de înaltă calitate în domeniul recrutării și selecției de personal.

Citeste mai mult »
Scopul unui site de prezentare
Studii de caz

101. Care este rolul, scopul, unui site de prezentare ?

Vrei sa iti cresti afacerea, dar nu sti cum sa faci acest lucru? In ultimul timp internetul a luat amploare iar site-urile web sunt o varianta de a promova o afacere ieftin si profitabil.
Dezvolta-ti afacerea cu ajutorul echipei AnalitixWeb si incepe sa iti maresti numarul de clienti.

Citeste mai mult »
studiu de caz magazin gsm
Studii de caz

Studiu de caz: Crearea unui magazin online pentru un magazin GSM

Clientul nostru, un magazin GSM de încredere cu o bază solidă de clienți offline, dorea să se extindă și să intre în mediul online. Ei au solicitat ajutorul nostru în crearea unui magazin online atractiv și funcțional pentru a-și promova produsele și a-și extinde afacerea în mediul digital.

Citeste mai mult »
Studii de caz

Studiul de caz: Transformarea online a firmei de tractări David Freight prin dezvoltarea unui site web de prezentare

David Freight este o companie specializată în servicii de tractări și remorcare. Cu o flotă modernă de vehicule specializate și o echipă de profesioniști bine pregătiți, firma oferă soluții rapide și eficiente pentru transportul și recuperarea vehiculelor. Pentru a-și extinde activitatea și pentru a ajunge la un număr mai mare de clienți, au decis să-și creeze un site web de prezentare.

Citeste mai mult »
Studii de caz

Cabinetul stomatologic ULTRA MED și-a deschis recent un site de prezentare

Cabinetul stomatologic ULTRA MED și-a deschis recent un site de prezentare pentru a-și ajuta pacienții să afle mai multe despre serviciile pe care le oferă și pentru a face programări online mai ușor. Pe site, puteți găsi informații detaliate despre toate procedurile dentare disponibile, precum și despre echipa de medici stomatologi și asistenți medicali.

Citeste mai mult »
Studii de caz

Studiu de caz: Transformarea firmei de transport „Lia Travel” prin dezvoltarea a două site-uri web

Acest lucru este valabil și pentru industria transporturilor, iar „Lia Travel”, o firmă de transport cu experiență, a înțeles importanța unei prezențe online solide pentru a-și extinde afacerea și a-și conecta mai eficient cu clienții săi. În acest studiu de caz, vom explora cum „Lia Travel” și-a transformat afacerea prin dezvoltarea a două site-uri web.

Citeste mai mult »
Studii de caz

Studiu de caz: Cum a reusit un magazin de gene creat de echipa noastra sa genereze 100.000 RON in mai putin de 3 luni!

Clientul nostru a decis sa isi deschida un magazin online, creat de la zero cu ajutorul nostru, nestiind cat de mare este competia pe piata, cu toate acestea am decis sa incepem treaba anticipand cât de mult va trebui să muncim și cât de rapid va trebui să ne mișcăm pentru a avea succes. Cu toate acestea, am reușit să creștem magazinul online de la zero în mai puțin de două luni.

Citeste mai mult »
site web bine dezvoltat a transformat agenția imobiliară
Studii de caz

Studiu de caz: Cum un site web bine dezvoltat a transformat agenția imobiliară „Imobiliare Max”

„Imobiliare Max” este o agenție imobiliară locală dintr-un oraș în plină dezvoltare. Cu o echipă dedicată și cunoștințe profunde despre piața imobiliară locală, „Imobiliare Max” și-a construit o reputație solidă în comunitatea sa. Cu toate acestea, pentru a-și crește vizibilitatea și a atrage mai mulți clienți, au realizat că au nevoie de o prezență online mai puternică.

Citeste mai mult »
Logo agentie Analitix Web - Creare site web

Ne identificăm ca fiind profesioniști, oferind claritate în acest domeniu și ne place să dezvoltăm relații pe termen lung cu potențialii clienți.

Intrați în legătură