Servicii Web Development

Servicii SEO

Serviciul de Search Engine Optimization te poate ajuta sa iti duci website-ul cat mai sus in cautarile organice.Optimizarea SEO inseamna ca un specialist va lucra la website-ul tau asa incat, in 6-12 luni, acesta sa urce in prima pagina in cautari populare pe Google, pe anumite cuvinte cheie.

Servicii Web Development

Site-uri Web de Prezentare

Un site web reprezinta un ansamblu de pagini, prin care o companie poate sa isi prezinte serviciile, produsele, promotii, informatii necesare clientilor precum date de contact, etc.

Realizare Magazine Online

Un Magazin online reprezinta un site web (un ansamblu de pagini), ce are ca scop principal prezentarea si vanzarea produselor online catre clienti finali prin intermediul cosului de cumparaturi, oferind multiple posibilitati de plata: ramburs, card, tranzactie bancara, etc.

Portaluri Web si MarketPlace-uri

Un portal web / marketplace reprezinta un web site complex ce automatizeaza diverse procese de vanzare / prezentare / rezervare facilitand gasirea rapida a informatiilor si conectand minim 3 tipuri de utilizatori: Administratorul Global al Website-ului, Comerciantul / Furnizorul / Vanzatorul si Clientul Final / Vizitatorul.

Identitate vizuala si branding

Branding-ul reprezinta tot ceea ce vad clientii legat de afacerea ta. Este, de asemenea, un pilon fundamental pentru succesul oricarui business in mediul online sau offline.

Administrare & Securizare Website

Mentenanta website-ului face referire la actualizarea constanta a modulelor, a codului platformei. Mai exact, inseamna a tine actualizata tehnologia cu care website-ul a fost construita.

Am apelat la firma Analitix Web pentru ca am dorit un site special. A fost multa informatie medicala clasificata care a trebuit postata. Am primit mult ajutor din partea loc , ajutor concretizat in idei bune. Urmare a bunei colaborari si a faptului ca am fost multumita de ce au realizat am decis sa prelungesc colaborarea cu aceasta firma . Apelez la ei mereu, cu incredere.
Carmen Petre
Logo agentie Analitix Web - Creare site web

Ne identificăm ca fiind profesioniști, oferind claritate în acest domeniu și ne place să dezvoltăm relații pe termen lung cu potențialii clienți.