Despre Noi

Despre agentia Analitix Web

Salutare,Antreprenorule

Numele meu este Faghiura Rares și sunt fondatorul și specialistul web al Analitix Web. Suntem specializați în furnizarea de soluții online întreprinderilor mici și mijlocii, cu un istoric de succes pe care l-am acumulat în ultimii 3 ani.

Oferim o suită de servicii menite să vă ajute să vă dezvoltați afacerea online. Până acum, am lucrat cu o varietate de clienți în diferite nișe, inclusiv platforme medicale, educaționale și de comerț electronic. Expertiza noastră acoperă diverse nevoi digitale – de la construirea de site-uri web la optimizarea SEO, crearea de conținut până la campanii PPC – toate prezentate ca pachete cuprinzătoare construite pe strategii dovedite care funcționează.

Dacă doriți mai multe informații despre ceea ce facem sau aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați direct.

Iti oferim Solutii Complete

Iti oferim intreg pachetul de servicii necesar pentru ca site-ul tau sa fie online: Proiectare, Construire site web, Implementare, Optimizare, Promovare, Gazduire, Marketing Online si Intretinere continua.

Experienta in domeniu

In cei 3 ani de activitate, avem experienta prin realizarea a peste 130 de site-uri web, magazine, portaluri si aplicatii web .

0 +
Ani de experienta
0 +
Clienți activi
0 %
Clienți mulțumiți
DE CE SA NE ALEGI?

De ce sa alegi Analitix Web

Mod de lucru la agentia Analitix Web
Logo agentie Analitix Web - Creare site web

Ne identificăm ca fiind profesioniști, oferind claritate în acest domeniu și ne place să dezvoltăm relații pe termen lung cu potențialii clienți.